Strategiskt sportspel

Att spela på odds kräver en viss kunskap och det är fråga om hur pass sannolikt att ett lag eller någon kan vinna en match eller ett spel av något slag, strategiskt sportspel kräver att man förstår hur odds fungerar och veta varför det ser ut som det gör.

Sports Betting

Ju bättre du förstår odds desto större är chanserna att det går bättre vid dina spel. Att spela på sport kan man tro att det är bara att kryssa i 1 x eller 2 på ett visst antal matcher, och visst kan man göra så men vill man ha lite större chanser så är det en fördel att kunna räkna ut hur oddsen ser ut och varför. Hitta ett bra spelbolag att spela på är bland de enklare man gör när man ska spela på sport. Väl inne på ett spelbolag så kolla upp de matcher du funderar att spela på och kolla oddsen.

Det är frågan om matematik och det finns en formel man kan använda sig av som är följande: 1/X*100=Y, där X står för oddset. Exempelvis om två lag möts i en fotbollsmatch, lag1 möter lag2 och spelbolaget har tilldelat oddset 1.52 gånger insats att lag2 vinner matchen och du själv tycker att lag2 har 70%  chans till vinst så kan du använda dig av formeln för att få fram att lag2 har enligt oddset 65.78% chans att vinna mot lag1.

odds